Плащане и доставка

Поръчки, направени след 14:30ч. се обработват на следващия ден. Обект на продажба в този уеб сайт са разнообразни видове стоки, предназначени за потребителите подредени в раздели. Всяка стока се описва с основни характеристики, изображение, продажна цена и информация за начини на плащане и доставка.

ЦЕНИ

Крайната цена на предлаганите стоки е изписана на страницата за представяне на съответния продукт в български лева, освен в случаите на очевидна грешка. Всички цени в този уеб сайт са с включено ДДС.
farcom.bg си запазва правото да променя по всяко време и без предизвестие цените на предлаганите на сайта стоки, като такива промени няма да засягат вече извършени поръчки. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на изпълнението на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация или използването на кодове за отстъпки по време на промоция на сайта, farcom.bg има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на клиента, освен да възстанови сумите, платени от клиента, ако има такива.
farcom.bg си запазва правото да предоставя всякакви промоции и отстъпки за стоките, предлагани на сайта, съгласно българското законодателство и правила, определени от farcom.bg. Правилата, приложими за такива отстъпки, са налични на мястото, където е показана отстъпката. Отстъпки могат да се предоставят под различни форми (напр. промоции, отстъпки за лоялност, предоставяни индивидуално, на случаен принцип или в резултат на участие в състезание или клиентско проучване).
Различните видове отстъпки не могат да се комбинират при поръчка и закупуване на една и съща стока.

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва чрез наложен платеж в брой, в момента на получаване на стоката, като сумата се заплаща на куриера. 

Банков превод 

ДОСТАВКА

Доставки се извършват само на територията на България. Срокът за доставка е от 1 до 4 работни дни. farcom.bg не носи отговорност за забавена пратка, причинена от куриерската фирма.

Продуктите могат да бъдат доставени с една от куриерските фирми, с които работим – Sameday или Econt Express.

Цена със Sameday:

Доставка до Easybox цена 3,99 лв. за поръчка до 1кг. За всеки следващ килограм се доплаща 0,60лв.

Доставка до личен адрес цена 6,00 лв. за поръчка до 1кг.За всеки следващ килограм се доплаща 0,60лв.

Цената с Econt Express се изчислява автоматично при приключване на поръчката.

Поръчки над 100лв. до 5кг се доставят безплатно!

Потребителят е длъжен да провери дали съдържанието на пратката съответства на неговата поръчка, преди да заплати цената. Със заплащането на цената на поръчката и доставката, и полагането на подписа от потребителя върху документите за доставка, той дава съгласие с вида и съдържанието на пратката.
В случай, че потребителят забележи повреден продукт по време на доставка, се попълва формуляр, даден от куриера. Повреденият продукт се заменя и доставя в рамките на 1-2 работни дни, като клиентът не поема никакви разходи.
При сгрешен или липсващ продукт такъв се изпраща на същия или следващия работен ден, като доставката е за сметка на farcom.bg.

Получаване на поръчка до Easybox станция. 

Easybox е най-новата опция за доставка на твоите поръчки за продукти. Желаните продукти се доставят в кутия, от която можеш да ги вземеш в удобно за теб време.

Доставка в Easybox е възможна за малки и средни по размер продукти. Условия за доставка до Easybox:

  • Ако си избрал да платиш по време на получаване на поръчката, трябва да знаеш, че можеш да платиш само с карта. Отключването на отделението, в което се намират твоите продукти, ще стане само след одобрение на плащането.
  • Продукти, които са с доставка до Easybox , не подлежат на преглед. 
  • Ако в момента на доставка избраният Easybox е пълен, поръчката ще бъде пренасочена към друг близък Easybox. Това се случва, ако след многократни опити за доставка на поръчката не е налична нито една свободна кутия. Ще те информираме, както преди, така и след като пакетът бъде пренасочен.

От момента, в който поръчката ти пристигне в Easybox, ще имаш на разположение 3 календарни дни, за да я вземеш.

Сканирането на QR кода или въвеждането на ПИН кода на мястото на получаване ще отключи отделението, където се намират твоите продукти.

Какво ако ПОС терминала в easybox не работи?

Ако имаш проблеми с плащането в easybox, важно е да се увериш:

  • Дали имаш необходимата наличност по сметката си;
  • Дали картата ти е валидна.

Ако си проверил стъпките по-горе и все още имаш проблеми с плащането, свържи се с посочения телефон, който е изписан на екрана на Easybox.

Мога ли да пренасоча продукт от Easybox към друг адрес?

Пренасочване от Easybox към адрес не се предлага. Ако поръчката не бъде взета през периода на съхранение, тя ще бъде наредена за връщане. Можеш да регистрираш нова поръчка за избрания продукт, като ще се прилагат условията активни към момента.

Какво ако не вземеш навреме поръчката си от Easybox?

При изтичането на срока за вземане на поръчката, продуктите ще бъдат върнати обратно към склад.